MOVEM TORTOSA DONA PLE SUPORT A FERRAN BEL I A LA RESTA D’ALCALDES I ALCALDESSES DEL TERRITORI PER HAVER ESTAT CITATS A DECLARAR DAVANT LA FISCALIA .

Movem Tortosa, a través del seu portaveu a l’ajuntament, Jordi Jordan, vol manifestar que davant dels esdeveniments que s’estan produint, no podem més que rebutjar la voluntat del govern de l’Estat de judicialitzar el debat polític. Una judicialització de la política que implica, per definició, la politització de la justícia, posant en qüestió l’estricta separació de poders exigible en un estat de dret i els fonaments mateixos de la democràcia. És intolerable que enlloc d’abordar el problema de fons, que no és altre que la voluntat del poble català de voler decidir lliurament el seu futur polític, s’iniciï una ofensiva judicial. Rebutgem frontalment les accions judicials que s’estan portant a terme contra els alcaldes i alcaldesses disposats a cedir locals municipals per a fer efectives les votacions i ens solidaritzem amb Ferran Bel, alcalde de Tortosa que ha estat citat a declarar per part de la Fiscalia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>