Jordan denuncia que els pressupostos del 2018 no responen a les necessitats de Tortosa

El primer grup de l’oposició considera que no donen resposta a les gairebé 3000 persones que han participat en la campanya de Movem els Barris! on es reclama una millor imatge de la ciutat, més polítiques socials i més polítiques per a la creació de llocs de treball.

El grup municipal de Movem Tortosa ha comparegut aquest matí per donar a conèixer els resultats finals de la  campanya Movem els Barris! que la formació política ha dut a terme en el darrer any, a través de les xarxes socials i de la realització de diferents estands per tots els barris de la ciutat, on finalment han participat 2973 persones. En aquest sentit, Jordan ha recordat que “estem fent un treball a peu de carrer per conèixer i copsar l’opinió dels tortosins, i clarament, veiem com suspenen la gestió de l’actual govern municipal, amb puntuacions molt baixes, sobretot pel que fa a la imatge de la ciutat, a les polítiques socials i a les de creació de llocs de treball”.

Així, el portaveu Jordi Jordan, donat a conèixer les xifres exactes del darrer barri on s’ha realitzat la campanya, el Temple, on la ciutadania ha valorat amb un 3,5 la gestió del govern per després donar els resultats finals de tota la ciutat a partir de la mitjana efectuada per les puntuacions dels gairebé 3000 tortosins i tortosines que hi ha participat: un 3,44 sobre 10 punts. En aquest sentit, Jordan ha remarcat que “veiem com per una banda, la gent de Tortosa reclama canvis i mesures urgents per impulsar l’economia i la imatge de la ciutat mentre que el govern del Pdcat i Monclus va en una altra línia, paral·lela a la ciutadania, fent veure que no passa res i que tot està bé”.

unnamed

Per tot plegat, Jordi Jordan, ha recordat que el principal grup de l’oposició no va donar suport als pressupostos municipals aprovats aquests dilluns atès que són “continuistes i sense cap tipus de canvi, rebaixant les partides de manteniment de la via pública, amb el problema de la neteja i brutícia pendent, el mateix que passa amb l’enllumenat i amb unes polítiques socials i de creació d’ocupació molt minses que no ajuden a crear llocs de treball, a impulsar el petit i mitjà comerç i a treballar per una societat amb més igualtat d’oportunitats davant les actuals xifres d’atur i de pobresa que existeixen a la ciutat”.

Així les coses, el líder de Movem Tortosa, ha reblat que “cal continuar treballant per produir un canvi a la ciutat, per transformar-la, amb noves idees i maneres de fer després de tants d’anys amb els mateixos governants; per això continuarem treballant amb la campanya de Movem els Pobles ! enfocada a arribar a totes les EMD’s i pobles de Tortosa, amb l’objectiu de poder escoltar les queixes i suggerències de la ciutadania i així treballar per un nou projecte il·lusionant de cara el proper mandat”.