Josep Lluís Borràs Arasa, candidat de Movem al Reguers

 

Avui s’ha donat a conèixer el que serà el candidat de Movem al poble dels Reguers. En aquest cas es tracta de Josep Lluís Borràs Arasa, veí del poble, que treballa al departament de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa.

Josep Lluís Borràs és llicenciat en Història per la Universitat Rovira i Virgili. També és llicenciat en Relacions Públiques i Publicitat per la Universitat Oberta de Catalunya.

Josep Lluís Borràs, acompanyat per Jordi Jordan, ha afirmat que “afronto el nou repte amb il·lusió i ganes per reactivar Els Reguers, per impulsar la nostra comunitat i per equilibrar la nostra relació amb l’Ajuntament de Tortosa. Estem disposats a treballar per minimitzar les desigualtats i per poder equiparar el serveis que ens pertoquen respecte als impostos que paguem”.

Per altra banda, sent conscient de la necessitat d’un canvi després de 12 anys de governs convergents amb el suport d’ERC, Arasa ha afirmat que “És el moment d’apostar pel canvi, és l’hora de confiar en nosaltres com a poble i afrontar els nous reptes que ens depara la societat actual. I crec que el millor camí es marcar-nos petits objectius per tal d’assolir grans fites. Som un poble petit, però amb caràcter i conto amb tothom per poder aconseguir tot el que ens proposem. Si movem Tortosa, mourem Els Reguers”.

Per altra banda, Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia de Tortosa per Movem Tortosa ha afirmat que “estem molt contents que Arasa hagi acceptat el repte de ser candidat a  l’alcaldia a Els Reguers i s’hagi sumat al nostre projecte de canvi i progrés tenint en compte que molta gent desitja també un canvi en aquest poble del municipi a l’igual que a tota Tortosa”.

Tortosa, 17 de març de 2019