MOVEM DÓNA A CONÈIXER LA SEUA CANDIDATURA A L’EMD DE BÍTEM AMB ÓSCAR CARLES AL CAPDAVANT

Movem Tortosa ha donat a conèixer aquest cap de setmana la seua candidatura a Bítem, que rebrà el nom de Movem Bítem, per a les pròximes eleccions del 24 de maig. Jordi Jordan va presentar el cap de llista a la població, Óscar Carles, el qual va exposar les principals línies d’actuació: més democràcia, més suport a les persones i més llocs de treball.

bitem

Movem Tortosa ha donat a conèixer la seua candidatura al poble de Bítem per a les pròximes eleccions. Jordi Jordan, alcaldable de Movem per Tortosa,  va explicar que la candidatura rebrà el nom de Movem Bítem “pel respecte i l’autonomia que es mereix aquest poble del municipi, el qual ha de moure’s cap al futur de la mà de persones honestes com Òscar Carles”.

Jordan ha aprofitat per explicant els eixos vertebradors de Movem Tortosa i els objectius que té la candidatura per a tot el municipi. L’alcaldable ha explicat que Movem és alhora una plataforma política, social i ciutadana “que aglutina moltes sensibilitats, ideologies i, sobretot, ganes de moviment per Tortosa i Bítem”. D’altra banda, ha destacat que són tres els eixos que defineixen els seus objectius: aconseguir una Tortosa més democràtica, més justa i que generi més llocs de treball. Jordan ha explicat que “aquests tres punts són clau a Tortosa però també han d’estar presents a Bítem i a tots els altres pobles”. Amb això, doncs, ha donat pas a la intervenció d’Óscar Carles, pagès de professió, ex treballador de la YKK i membre d’Iniciativa per Catalunya Verds. Ell, juntament amb Laia Rovira, tècnica de Prevenció de Riscos Laborals i coordinadora dels Joves d’Esquerra Verda a les Terres de l’Ebre; Salvador Mauri , aturat i ex treballador de la LEAR i Ramon Baiges, operari d’indústria (aquests últims ambdós independents), conformaran la seua candidatura al poble.

En els propers dies, Movem Bítem realitzarà un acte a la població per explicar totes les propostes concretes per a Bítem així com totes aquelles que Movem defensa a tot el municipi i que també afecten als habitants dels diferents pobles.

bitem_01

Deixa un comentari