Movem presenta propostes per dinamitzar Tortosa en els pressupostos del 2019

Movem Tortosa proposa millorar la via pública, l’economia, les instal·lacions esportives i el patrimoni en el pressupost per al 2019, l’últim del mandat. Pel que fa a la dinamització econòmica, el portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha proposat la realització de plans d’ocupació propis de l’Ajuntament per contractar més persones en situació d’atur.

També es proposa un pla local d’habitatge i establir beques per a estudiants universitaris i de cicles. La proposta de Movem també inclou actuacions per a millorar la imatge del via pública, l’enllumenat i un pla de supressió de barreres arquitectòniques. 

L’impuls del patrimoni propi de l’Ajuntament amb la rehabilitació de l’antiga Clínica Monegal situada davant de l’estació de Renfe, o la construcció de la primera llar d’infants pública de la ciutat completen les propostes de Movem, que també demana un esforç extra per millorar les instal·lacions esportives de la ciutat. Jordan ha assegurat que són propostes en positiu per dinamitzar la ciutat i espera rebre el suport del govern municipal.

 

 

 

Deixa un comentari