MOVEM PROPOSA UN PLA DE MANTENIMENT DE LA VIA PÚBLICA PER A TOT EL MANDAT

El candidat a l’alcaldia de Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha presentat les propostes en matèria de manteniment de la ciutat: un pla de millora de la via pública, més neteja i il·luminació i un model urbanístic de ciutat compacta que faci possible el manteniment de tot l’entramat urbà tortosí.

1040B

Jordi Jordan ha presentat, avui, les propostes de millora de la Tortosa “quotidiana”. Així, el candidat ha explicat que “el manteniment del dia a dia de la ciutat és una de les reivindicacions de molts tortosins i per això hi apostarem, necessitem una ciutat més arranjada, més neta i il·luminada”.

En primer lloc, Jordan ha manifestat el compromís d’elaborar un Pla de manteniment de la via pública “per als 4 anys de mandat i no com ara s’ha fet, només dos mesos abans de les eleccions”. Per això ha recordat que cal invertir en la millora dels carrers, voreres i plaçes durant tot el mandat i de manera equilibrada en tots els barris i pobles de la ciutat. A més, el candidat de Movem Tortosa ha explicat que “hem de repensar el model de ciutat, fent-lo més compatible amb el manteniment, això vol dir que no podem expandir-nos més si volem mantenir tot l’entramat que ara tenim”. Per això, la candidatura de Movem Tortosa defensa un model urbanístic compacte que faci possible una ciutat més agradable, ordenada i cuidada.

En segon lloc, Jordan ha explicat que també treballaran per millorar la neteja del municipi. “Cal reforçar la neteja i fer moltes més campanyes de sensibilització perquè la ciutadania actuï de manera cívica”. En aquest aspecte, Jordi Jordan ha manifestat que “treballarem de manera activa perquè es recullin els excrements dels gossos per part de tots aquells propietaris que encara no ho fan; som amics dels animanls, però amb civisme” ha reblat el candidat.

Finalment, des de Movem Tortosa,  també s’ha manifestat la voluntat de millorar molts punts foscos de la ciutat, un cop s’ha canviat el sistema d’il·luminació en els darrers mesos ja que hi ha queixes perquè molts indrets de  Tortosa encara estan a fosques o tenen una il·luminació insuficient.

Deixa un comentari