Movem Tortosa portarà al ple la pèrdua de serveis als CAPS del Temple i Ferreries anunciades per la Generalitat

 

Jordi Jordan considera un altre pas enrere en matèria de sanitat a la ciutat la pèrdua de diferents serveis després que s’hagi renunciat a la construcció del nou hospital mentre la Generalitat en construeix de nous a Tarragona o Girona.

Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa, avui ha anunciat que en el proper ple del mes d’abril portarà una moció al plenari municipal perquè “s’insti de manera formal a la conselleria de Sanitat de la Generalitat, gestionada per ERC, a que faci un pas enrere en relació a l’anunci de diferents serveis del CAP de Ferreries cap a Roquetes com la clínica del dolor, digestiu, anestèsia o oftalmologia així com pediatria al CAP del Temple”.

Segons Jordi Jordan “és una demostració més de la improvisació constant, per vestir un sant en volen desvestir un altre i tot allò que diuen que és provisional ho deixa de ser al cap del temps, sabem que si marxen aquests serveis no tornaran a Tortosa”. En aquest sentit, el líder de Movem Tortosa, també ha criticat l’actitud de l’alcaldessa Meritxell Roigé afirmant que “ara surt fent teatre dient que està en contra d’aquestes pèrdues però ella governa amb ERC tant a Tortosa com a la Generalitat, però a més a més, quan va ser diputada per CiU al Parlament va aprovar totes les retallades que va afectar la nostra sanitat i no va moure ni un dit, simplement les va defensar i executar per quedar-se a la cadira i encara ens estan afectant amb uns serveis sota mínims”.

Així doncs, Jordi Jordan, ha volgut remarcar que tant Roigé com ERC han de reflexionar de “com estant deixant Tortosa en l’àmbit de la sanitat, mantenint les retallades, perdent serveis als CAPS de Ferreries i el Temple i deixant-nos sense el nou hospital fent que Tortosa deixi de ser el referent com a capital sanitària al territori. Haurien de deixar de fer el pantomima i defensar Tortosa i les Terres de l’Ebre més enllà de gesticular i teatralitzar ”.

Tortosa, 18 de març de 2019