Movem vol que Tortosa es posicioni en contra del Tractat Transatlàntic de Comerç

El grup municipal de Movem Tortosa presentarà una segona moció en el ple ordinari de l’Ajuntament del proper dilluns per tal que la ciutat es posicioni en contra del Tractat Transatlàntic de Comerç.

2567A

 

Un tractat que s’estaria negociant en “secret” entre la Unió Europa i els Estats Units. El portaveu de Movem Tortosa, Jordi Jordan, assegura que aquest Tractat és “nociu” per als interessos de la ciutat. Així, Jordan ha explicat que facilitarà l’arribada d’aliments transgènics; preveu reduir els aranzels dels productes agrícoles que arriben dels EUA cosa que adverteix que afectarà l’agricultura del territori; aprofundeix en les conseqüències de la reforma laboral; redueix la protecció mediambiental; o facilita la privatització de l’aigua i de la sanitat. La moció demana que l’Ajuntament de Tortosa es posicioni en contra del Tractat i també que insti el govern de l’Estat a presentar un rebuig formal davant la Comissió Europea. Jordan també ha remarcat que el Tractat és un atac a la “sobirania i la democràcia”.

Font: http://www.teveon.tv/noticia/Movem_vol_que_Tortosa_es_posicioni_en_contra_del_Tractat_Transatlantic_de_Comerc/2567

Deixa un comentari