El metge Pere Genaró, president de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de les Terres de l’Ebre, a la llista de Jordan

El pediatra, que també és membre de la Marea Blanca a les Terres de l’Ebre s’incorporarà entre els primers llocs de l’equip de Jordan per aconseguir el canvi a la capital del Baix Ebre.

Aquest matí s’ha donat a conèixer un dels altres noms que configuraran l’equip que està enllestint Jordi Jordan per “aconseguir un canvi que molta gent desitja a Tortosa després d’anys de governs de PdCat amb el suport d’ERC” en paraules del candidat de Movem Tortosa  a l’alcaldia de Tortosa. En aquest cas es tracta de Pere Genaró, conegut pediatra a la capital del Baix Ebre, president de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de les Terres de l’Ebre així com membre de Marea Blanca al nostre territori.

Genaró, molt conegut entre l’àmbit sanitari de la ciutat, destaca pel seu activisme en defensar una sanitat pública de qualitat, transparent i allunyada de la corrupció i per denunciar “les retallades que encara avui dia continuen vigents amb l’actual govern de PdCat i ERC per molt que intentin fer veure que no” segons ha indicat. A més a més, Genaró ha destacat que “hem de saber transformar Tortosa en una ciutat saludable, oberta a tothom, que sigui capaç d’augmentar i crear unes condicions de vida millor per a tots els ciutadans i ciutadanes”.

Jordi Jordan, alcaldable de la formació progressita, s’ha mostrat molt “satisfet en el suport que Genaró està donant a Movem Tortosa perquè necessitem persones actives i amb ganes de treballar com ell per fer de Tortosa una ciutat millor també en l’àmbit de la salut després de veure irregularitats en els nostres hospitals i d’haver-nos quedat sense la construcció d’un nou hospital a la ciutat». En aquest sentit, Jordan ha assegurat que a part de Genaró, en breu donarà a conèixer el suport d’altres persones vinculades en el món sanitari que també recolzen el projecte de Movem Tortosa per dinamitzar i rellançar la ciutat.