Jordan incorpora dos economistes a la candidatura de Movem Tortosa

 

Sónia Rúperez i Montse Garcia formaran part de l’equip que preapra Jordan per  aconseguir el canvi a la capital del Baix Ebre

La situació econòmica de Tortosa és una de les preocupacions que sempre ha mostrat Movem Tortosa després d’analitzar les dades oficials que existeixen a la ciutat amb una pèrdua considerable d’habitants, més de 2300 persones en els darrers 10 anys, i l’existència d’un atur elevadíssim, dels més alts del país.

Per tot plegat, Jordi Jordan, alcaldable de Movem Tortosa ha explicat que la seua prioritat serà dinamitzar econòmicament la ciutat i per això ha incorporat dos dones economistes en el seu equip. Es tracta de Sònia Rúperez i Montse Garcia. Pel que fa a Sónia Rúperez és una empresària de la ciutat, implicada també en diverses entitats socials i culturals, llicenciada en ADE per la Universitat de Barcelona i Màster en Direcció i Administració d’Empreses en  la mateixa Universitat. Per altra banda, Montse Garcia també és llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya i treballa en el sector financer, essent responsable de d’organització CCO. Rúperez ha afirmat que «Tortosa necessita un nou equip i projecte per canviar una dinàmica de tants anys que funciona per inèrcia i no per il·lusió i crec que Movem Tortosa representa aquestes ganes i forces per produir el canvi». D’altra banda, Montse Garcia ha afirmat que «em sumo a Movem Tortosa perquè crec que cal que ens impliquem en construir una ciutat més dinàmica que tingui més oportunitats de futur i som cada vegada més els qui treballem i volem aquest canvi positiu per a la ciutat».

Jordi Jordan està preparant un equip que compagini perfils tècnics i de prestigi professional amb persones que tinguin un perfil social i provinguin d’entitats de la ciutat per poder aconseguir un canvi a la ciutat i iniciar una nova etapa política que sigui capaç de generar més oportunitats i futur per a la ciutat amb noves idees i propostes per projectar la ciutat com a capital del sud de Catalunya.

Tortosa, 5 de març de 2019