Jordi Jordan elegit alcaldable de Movem Tortosa per les eleccions municipals de 2023

El passat més de setembre Movem Tortosa va iniciar el procés de primàries per elegir el cap de llista de la formació progressista, un procés que ha acabat a principis d’octubre i que ha elegit l’actual portaveu i líder de la formació, Jordi Jordan, com a cap de llista per a les eleccions municipals del 2023.

Jordi Jordan ha donat les gràcies a la militància de Movem Tortosa i ha destacat que és un orgull poder presentar-se com alcaldable de la capital del Baix Ebre remarcant que “hi ha molta gent que vol i desitja un canvi polític a Tortosa després de 16 anys de governs postconvergents i “ ara més que mai s’ha demostrat que som els únics que podem fer-ho possible després de tot el que ha passat aquests anys”. Jordan ha afegit “presentarem un projecte per retornar la il·lusió a la ciutat, basat en les persones i mirant el futur per potenciar Tortosa i el nostre territori com a ciutat de progrés”.

Jordi Jordan Farnós, té 39 anys, és professor d’història a l’institut Dertosa, en aquests moments en excedència. Actualment és regidor i portaveu de Movem Tortosa com a cap de l’oposició després del creixement electoral que aconseguí el 2019 esdevenint la primera força progressista de la ciutat. Jordi Jordan també es diputat al Parlament de Catalunya des del febrer de 2021. En el passat ha estat vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre i president de l’associació de defensa del patrimoni històric tortosí “Amics dels Castells”, entre altres responsabilitats socials i institucionals que ha ocupat.

L’acte de presentació de Jordan com a alcaldable de Movem Tortosa serà un acte obert al públic en general que tindrà lloc el proper divendres 4 de novembre a les 19h al Centre Cívic de Ferreries i que donarà el tret de sortida a la formació progressista per fer arribar el seu projecte de ciutat als tortosins i tortosines.

 

Tortosa, Terres de l’Ebre 31 d’octubre de 2022