Jordi Jordan es compromet amb els pobles del municipi

El candidat a l’alcaldia de Movem Tortosa, Jordi Jordan, acompanyat dels diferents candidats a l’alcaldia dels pobles del municipi, s’ha compromès a tractar per igual a totes les poblacions i ha presentat alguns projectes.

IMG_1896

Jordi Jordan ha expressat que “Movem Tortosa defensa un nou projecte per a tots els pobles del municipi perquè moure els pobles també és moure Tortosa, i tots junts, necessitem un canvi al municipi”.

Així, Jordan ha manifestat que des de Movem Tortosa “apostem per tractar a tots els pobles del municipi amb igualtat de condicions, sense diferències, i amb un tracte just”.

En segon lloc, des de Movem Tortosa, s’han compromès a complir els convenis signats entre l’Ajuntament i les EMD de Jesús, Bítem i Campredó.

Finalment, Jordi Jordan, ha explicat els principals projectes per a cada població: la creació d’un aparcament a Jesús aprofitant el barran de la vall Cervera; el compromís de tenir un treballador municipal a Els Reguers per a mantenir la via pública; la recuperació de la Masada d’en Gasol a Bítem; la connexió de Vinallop amb Tortosa recuperant l’antiga via de tren, convertint-la en via verda; i finalment, pel que fa a Campredó, la recuperació de l’antiga estació de ferrocarril com un espai per a les associacions del poble.

Els candidats de Movem als pobles són: Ramon Pujol, per a l’EMD de Jesús; Francesc Piernagorda per a la de Campredó; Òscar Carles per a Bítem; d’altra banda, per als pobles de Vinallop i Els Reguers, Movem ha presentat dues candidates: Àstrid Vidiella i Lorena Buch, respectivament.

Deixa un comentari