Joves de Movem recullen un centenar de joguets per als xiquets de Tortosa

Els coordinadors de Joves de Movem Tortosa (JMT) valoren molt positivament la rebuda de la seua primera actuació com a organització juvenil per part de la ciutadania tortosina

IMG-20160105-WA0012

Núria Caro i Albert Forcadell, com a coordinadors de la branca juvenil de Movem Tortosa, i en nom de tots els membres de la organització, han volgut agrair públicament a totes les tortosines i tortosins que han col·laborat amb la seua primera iniciativa aportant joguets, tant nous com usats, així com als establiments que s’han brindat per ser punts de recollida i que també han fet contribucions molt generoses, com són El Circ i Manart.

El dia 23 de desembre, membres de Joves de Movem Tortosa i Movem Tortosa van muntar una paradeta a la Plaça de l’Àngel de Tortosa amb motiu de la seua primera recollida de joguets, tal com havien anunciat en roda de premsa unes setmanes abans. Paral·lelament, ja feia una setmana que havien disposat capses en alguns establiments del municipi on la gent que volgués col·laborar però no pogués venir a dur els joguets el dia 23 pogués fer-ho igualment. Fins al moment, es compta amb al voltant d’un centenar de joguets recollits i que ja van ser entregats a Caritas i Creu Roja al llarg de la setmana passada. En vistes de l’èxit de la iniciativa, JMT ha decidit allargar el termini per poder dipositar els joguets en els establiments esmentats fins la vespra del dia de Reis.

Per altra banda, encara és prematur fer una valoració de l’any, segons comenten Caro i Forcadell, ja que tot just fa un mes que Joves de Movem Tortosa es presentava formalment a la premsa; però les perspectives per l’any vinent són immillorables. Els joves de Movem ja estan treballant en la organització d’una cursa solidària per a finals de gener i tenen uns quants projectes més a la recambra, segurament ja més relacionats en altres temes, com el medi ambient o la situació actual del jovent ebrenc.

Amb aquestes accions pretenen constatar i fer valdre els seus valors fundacionals com a organització d’esquerres, progressista, al servei de la ciutadania, conscienciada amb els problemes socials actuals i, sobretot, dinàmica. “És a través de les accions i no només de les paraules que volem mostrar el nostre compromís amb la justícia social”, conclouen els coordinadors.