Movem Bítem presenta un equip renovat, ampliat i transversal de 7 persones

 

Òscar Carles serà el candidat a la presidència de l’EMD de Bítem acompanyat per un equip que combina experiència i renovació amb una forta presència de joves.

El candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa, Jordi Jordan, ha acompanyat avui a Òscar Carles en la seua presentació com a candidat a la presidència de l’EMD de Bítem. Carles, en aquesta ocasió, ha presentat un equip renovat format per 6 persones més que representen una transversalitat del poble tant pel que fa a edats, gènere i sensibilitats progressistes i d’esquerres.

Òscar Carles, actualment regidor a l’EMD de Bítem, ha explicat que “estic content i amb molta il·lusió de poder presentar aquest equip per a treballar pel canvi al nostre poble després de tants anys amb els mateixos governs”. Així doncs, Carles ha manifestat que “volem treballar per a tothom, sense distincions ni discriminacions per fer de Bítem un poble amb més oportunitats, més ben cuidat i que compte sobretot amb les persones”.

Així doncs, l’equip de Movem Bítem que acompanya Òscar Carles, està format per Laia Rovira, Guadalupe Pulido, Christian Duran, Aitor Garcia, Ramon Baiges i Salvador Mauri, entre d’altres.

Per al altra banda, Jordi Jordan, candidat a l’alcaldia de Tortosa s’ha mostrat satisfet per “tindre un equip amb tantes ganes i il·lusió per moure Bítem i portar el canvi a partir una candidatura de progrés en un poble que necessita més inversions, dinamisme i projectes per situar-lo allà on es mereixen tots els bitemeros i bitemeres”.

Tortosa, 30 d’abril de 2019