Movem demana obrir el PAM a la ciutadania

El grup municipal de Movem Tortosa ha explicat aquest dimarts pel matí en roda de premsa la necessitat de fer una política de participació ciutadana autèntica i transparent, escoltant als veïns i grups municipals.

_DSC0527

En primer lloc, Jordi Jordan, portaveu de Movem Tortosa, ha explicat que des del grup municipal donen tot el seu suport a la Federació d’Associacions de Veïns en relació a la polèmica que s’ha donat aquests últims dies i que ha tensat la relació entre la Federació i l’equip de govern de l’Ajuntament de Tortosa. Jordan s’ha alineat amb les Associacions de Veïns per les seues crítiques per la manera de governar que està exercint Convergència amb la complicitat d’Esquerra Republicana, així com amb les seues propostes concretes de millora per a la ciutat.

Així les coses, el portaveu de Movem ha dit que “aquesta polèmica posa de relleu, una vegada més, quina política de participació ciutadana fa aquest Ajuntament, una política de cara la galeria, excloent veïns i oposició amb una majoria absoluta de CiU i ERC, amb el mateix tarannà que en el mandat passat”. Per això, des de MT-E reclamen a l’alcalde que rectifiqui i recordi que la ciutat és de totes i tots, i cal escoltar els veïns, els grups municipals, que representen a milers de ciutadans i, en definitiva, a la ciutadania en general.

Finalment, Movem Tortosa ha aportat una crítica constructiva a aquesta manera de fer les coses i ha proposat que aquest PAM, presentat per CiU i ERC, sigui un punt de partida a una nova i millor manera de fer govern i no un punt i final, i que sigui sotmès a decisió de tota la ciutadania mitjançant un procés de participació obert a la ciutadania, prenent exemple d’Ajuntaments capdavanters en aquesta matèria, com l’Ajuntament de Barcelona, encapçalat per Ada Colau.

Deixa un comentari