Movem Tortosa engega una campanya pedagògica online per celebrar el Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones

Movem Tortosa, com tots els anys, es suma als actes de commemoració del Dia Internacional Contra la Violència envers les Dones, reiterant el seu compromís amb la lluita contra la violència que s’exerceix contra les dones i recordant que el primer pas per erradicar-la és la conscienciació social.

En aquesta ocasió la formació progressista ha optat per l’elaboració d’un qüestionari online a través de la coneguda plataforma d’aprenentatge interactiu Kahoot que consta de diverses preguntes que el que busquen és donar a conèixer lla lluita contra la violència de gènere. Mitjançant el qüestionari podem conèixer dades sobre les víctimes de violència masclista, persones importants que han contribuït en la igualtat de gènere o conceptes com sororitat o feminisme.

En el manifest d’aquest any s’exposa que “el temps s’ha esgotat per als agressors masclistes” i que el “rebuig social contra les violències masclistes és cada cop més fort”. En aquest sentit, Mari Pau Cid, responsable de l’àrea de feminismes de Movem Tortosa ha valorat que “en aquest context de pandèmia i mesures de confinament que han portat a agreujar la vulnerabilitat i augmentar la violència envers les dones, hem volgut col·laborar utilitzant aquesta eina per arribar al màxim de gent possible per tal de conscienciar i prevenir”.

Per poder participar al qüestionari només cal entrar a www.kahoot.it i introduir el pin 06654264.

Tortosa, 23 de Novembre de 2020